Vloertegels

Makkelijk, comfortabel en schoon. Die ruimte geeft om op te leven. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Waarop kinderen naar hartenlust kunnen spelen zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen. Waar naaldhakken of een omgevallen glas wijn geen vervelende sporen nalaten. Dat is waarom mensen kiezen voor een duurzame tegelvloer in hun woonkamer.

Comfortabel & prachtig

Als je kiest voor vloertegels, ga je niet over één nacht ijs. Want je hebt nogal wat keuze. Wordt het natuursteen of graniet? En wil je die vloer glanzend gepolijst afgewerkt, gezoet of juist met een beetje reliëf, stoer en rustiek? Of ga je voor keramische tegels? Wie van strak houdt, kiest voor stroken of grote tegels in verschillende maten. Er zijn zelfs tegels van meer dan een vierkante meter! Als je liever voor traditioneel en sfeervol gaat, laat dan bijvoorbeeld een boerenvloer leggen, met tegels in wildverband. Dat verveelt nooit! Wat je ook kiest, het gemak en het comfort is voor elke tegelvloer hetzelfde.

Tapijt

Geliefd & confortabel

Tapijt, de vloerbedekking die naadloos aansluit bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel.

Lees meer

PCV Vloeren

Strak & ijzersterk

Een lange levensduur, is slijtvast en makkelijk schoon te maken en geschikt voor vochtige ruimtes.

Lees meer

Laat u inspireren

 Ideeën en inspiratie in diverse stijlen

Laat u inspireren door ons complete aanbod van sfeervolle vloeren hier.

Lees meer