PCV Vloeren

Met een duurzame vloer bespaart u kosten op lange termijn. Bovendien scheelt het een hoop gedoe, als u niet elke paar jaar uw vloer moet vervangen. Een PVC vloer is een goed voorbeeld van een duurzame vloer.

pvc laminaat is een pvc vloer maar dan met de uitstraling van laminaat of een houten vloer. Van enige afstand is deze soort niet van echt te onderscheiden. Het voordeel hiervan is dat zo een een warme uitstraling van hout gecombineerd wordt met de vochtbestendgheid van een kunststof vloer.

Duurzaam & praktisch

PVC vloeren, zijn net zo mooi als echt hout, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn. PVC vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antisliplaag en is gemakkelijk schoon te houden. PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

Tapijt

Geliefd & confortabel

Tapijt, de vloerbedekking die naadloos aansluit bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel.

Lees meer

Vloertegels

Stijlvast & duurzaam

Tegels zijn een prachtig en aangename vloerbekleding met vele voordelenVloertegels zijn in vele maten en kleuren te krijgen

Lees meer

Laat u inspireren

 Ideeën en inspiratie in diverse stijlen

Laat u inspireren door ons complete aanbod van sfeervolle vloeren hier.

Lees meer