Laminaat

Laminaat is een mooi en voordelig alternatief voor een houten vloer, parketvloer of tegelvloer. Een laminaatvloer is zeer duurzaam & praktisch in onderhoud.
De laminaatvloeren van nu zijn door de voelbare houtstructuur, de v-groef en de mooie matte uitstraling bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Doordat de laminaatvloeren in vele (hout)soorten en maten te verkrijgen zijn, is er voor ieder interieur, klassiek of modern een passende vloer te vinden.

Onderscheidend & praktisch

Laminaat heeft jarenlang het imago gehad een ‘plastic houten vloer’ te zijn. Maar die tijd ligt achter ons. Dankzij het gebruik van oppervlaktestructuren en designs benadert laminaat heel sterk de look van hout. De houtdesigns hebben een eigen oppervlaktestructuur die de houtnerven nauwgezet volgen. Hierdoor ziet de vloer er veel natuurgetrouwer uit, weg van de artificiële look van vroeger. Wie niet houdt van een houtdesign zoals laminaat, kan evengoed voor een tegel- of ander motief gaan. Je ziet nauwelijks een verschil. Naast het zicht is de vloer ook warmer aan de voeten dan tegels of vinyl, die iets kouder aanvoelen.

Tapijt

Geliefd & confortabel

Tapijt, de vloerbedekking die naadloos aansluit bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel.

Lees meer

Vloertegels

Stijlvast & duurzaam

Tegels zijn een prachtig en aangename vloerbekleding met vele voordelenVloertegels zijn in vele maten en kleuren te krijgen

Lees meer

Laat u inspireren

 Ideeën en inspiratie in diverse stijlen

Laat u inspireren door ons complete aanbod van sfeervolle vloeren hier.

Lees meer