Houten vloeren

Hout is een natuurproduct en daarmee is zowel het grootste voordeel als nadeel genoemd. Een houten vloer is altijd uniek en geeft elke ruimte een ongeëvenaarde sfeer. Een ander voordeel van een houten vloer is dat deze veel kan verdragen en jarenlang meegaat, mits deze goed onderhouden wordt. Beschadigingen zijn bovendien eenvoudig te repareren.

Het nadeel is echter dat u rekening zult moeten houden met de seizoenen. Bij droogte kan een houten vloer iets krimpen en bij warmte en vocht juist uitzetten. Bij het leggen van de vloer moet daar rekening mee worden gehouden. Van der Hulst zal aquedaat rekening houden met de verschillende seizoenen, vakmanschap is waar wij voor staan!

Klassiek & luxe

U kiest waarschijnlijk voor een houten vloer omdat u houdt van natuurlijke materialen. En dan gaat niets boven het luxe gevoel en de natuurlijke uitstraling van hout. Omdat hout een natuurproduct is, heeft een houten vloer de unieke eigenschap dat het leeft. Dit creëert een warme sfeer en geeft een karakteristiek en uniek effect.

Een goede houten vloer kan veel verdragen, mits deze goed onderhouden wordt. De ondervloer is daarbij van groot belang. Deze dient egaal en bovenal vochtvrij te zijn.

Een groot voordeel van hout ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat, is dat beschadigingen aan een houten vloer vrijwel altijd te repareren zijn. Laminaat is bij krassen en putten nooit meer perfect te herstellen. Een houten vloer kan echter altijd afgeschuurd worden en is daarna weer zo goed als nieuw.

 

Tapijt

Geliefd & confortabel

Tapijt, de vloerbedekking die naadloos aansluit bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel.

Lees meer

Vloertegels

Stijlvast & duurzaam

Tegels zijn een prachtig en aangename vloerbekleding met vele voordelenVloertegels zijn in vele maten en kleuren te krijgen

Lees meer

Laat u inspireren

 Ideeën en inspiratie in diverse stijlen

Laat u inspireren door ons complete aanbod van sfeervolle vloeren hier.

Lees meer